20:56
День працівників сільського господарства

    Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Цього року це свято припало на 18 листопада.

 Господарям землі – матінки, мудрим, самовідданим, невтомним, натхненним трудівникам, хто розумом і руками, серцем і душею з великою любов’ю до праці щодня долучається до високого творення, забезпечення добробуту держави присвятили концерт учні та педагогічний колектив Стокопанівської школи. А також нагородили найкращих аграріїв, тих хто щоденно, не шкодуючи себе віддають аграрній сфері кращі роки свого життя.

Кожний класний колектив підготував привітання для гостей. Це були цікаві гумористичні сценки, імпровізації, пісні, поетичні рядки поетеси-землячки Л. Ф. Амельченко. А  члени гуртка «Чарівниця» виробили власноруч маленькі подарунки на пам'ять. Дівчатка із танцювального гуртка «Грація» підготували танцювальні привітання для всіх запрошених. Не залишилися осторонь жителі села, а також голова Стокопанівської сільської ради, які також прийшли привітати працівників аграрної сфери.





Переглядів: 365 | Додав: mag_8_7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]