15:21
Український проект "Якість освіти"

Мета даного ресурсу надавати фахову допомогу освітянам України, поширювати авторські методики викладання, вести прямий діалог з авторами підручників, забезпечити зв′язок між провідними фахівцями у кожній науковій галузі, методистами, управлінцями, вчителями.

У рамках даного проекту постійно розробляються сторінки авторів українських підручників на яких кожен авторський колектив має змогу у вигляді відео-презентаціїі донести до вчителя авторську концепцію та власне бачення методики використання підручника у навчальному процесі.

До проекту залучаються експерти з кожного навчального предмету (обласні методисти, заслужені вчителі України, науковці), які будуть відповідати на фахові, методичні та правові питання освітян України. Розроблений он-лайн конструктор поурочного планування допоможе кожному вчителю-початківцю якісно та методично грамотно підготуватися до уроку, а також автоматизує підготовку досвідчених вчителів.

Запрошуємо кожного вчителя та керівника навчального закладу до активної співпраці: участі у майстер-класах та вебінарах, ознайомлення з різноманітними методиками та зняття фахових питань, постійного професійного зростання!

 

Переглядів: 614 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]