05:12
Районний семінар учителів трудового навчання (20.04.2016)

20 квітня 2016 року Стокопанівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів приймала колег – учителів Генічеського району на семінарі-практикумі вчителів трудового навчання з теми“Формування творчих умінь і навичок на уроках трудового навчання та позаурочний час ”.
Захід розпочався вітальним словом директора школи Конопелько Світлани Василівни, яка окреслила основні напрямки роботи використання освітніх технологій на уроках трудового навчання, презентувала навчальний заклад, особливу увагу звернувши на роботу з обдарованими учнями та патріотичне виховання учнівської молоді, побажала учасникам семінару натхненної активної праці та задоволення від її результатів.
Програма семінару включала в себе практичну і теоретичну частини.
У ході теоретичної частини семінару заступник директора з навчально-виховної роботи Слишик Оксана Миколаївна презентувала роботу вчителів школи над формуванням творчих умінь і навичок на уроках та позаурочний час. Особливу увагу звернула присутніх на досвід роботи з цього питання учителя І категорії Поплєтєєвої Людмили Олександрівни, стаж роботи якої в Стокопанівській школі 35 років.
Родзинкою заходу стало музичне вітання від вихованців танцювального гуртка «Грація» (керівник Яковенко Г.Є.) та презентація власноруч виготовленого вінка-оберега, розповідь про цілющі та охоронні властивості кожної квітки, які входять до складу вінка.
У практичній частині семінару Людмила Олександрівна провела майстер-клас «Виготовлення маку з ниток і дроту» . Мотивацією стала Всеукраїнська акція «Мак» та свято 9 Травня. Робота виявилась такою цікавою та захоплюючою, що учасники не згледілись, як швидко сплинув час. Усі присутні отримали корисну інформацію, цікаве спілкування, позитивні емоції, а на згадку – квітки-обереги з вінка та мак, виготовлені власними руками та учнями Людмили Олександрівни.
На завершення Богун Інна Петрівна підвела підсумки роботи семінару, окреслила завдання відповідно до його рекомендацій, подякувала господарям за цікаво проведений час. Усі учасники отримали методичні пам’ятки та технологічні картки «Виготовлення квіток з ниток і дроту»

Переглядів: 419 | Додав: svetlanakonopelko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]