23:22
Прощавай, 1 клас!
      Відбулося незабутнє свято «Прощавай, 1 клас!»
Традиційне шкільне свято –– відбулося у 1 класі 21.05.2019 р. Стокопанівської ЗОШ I – III ст. Це святковий захід, де першокласники підвели підсумки навчання у 1 класі і попрощалися зі своїм першим і головним підручником – Буквариком.
     До свята готувалися особливо старанно. На чолі з класоводом  Вікторією Тарасюк вчили вірші та проводили різні конкурси з математики та мови. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, як не залишили байдужими нікого.
   На святі були присутні шановні гості: адміністрація школи, батьки та бабусі першокласників. Учні 1 класу поринули у казку та взяли із собою у цікаву подорож всіх глядачів. І ожили  букви і цифри, завітали в гості  сам Буквар та перші книжки,
з якими прожили першокласники цілий рік.  Із задоволенням спостерігали мами дітей, як їхні діти співали і розповідали вірші. Скільки всього траплялося з нашими першокласниками, скільки всього вони дізналися! Букварик допоміг їм відкрити те чудове диво, як з маленьких зернят-літер виростає слово.
    Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою Вікторією Геннадіївною , яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником. Пройдуть дні, і першокласники  завершать навчальний рік, перейдуть у другий
клас, але пам’ятати першу книжку будуть все життя.  Попереду на них чекає ще довга і цікава дорога в Країну  Знань.

Переглядів: 256 | Додав: mag_8_7 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]