13:14
Переможці олімпіад

       Вітаємо Масюліс Лоліту- переможця  ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології

 

25 листопада 2017 року на базі навчально-виховного комплексу «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов» Генічеської районної ради відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології, історії та інформаційних технологій.

Вітаємо Масюліс Лоліту, ученицю 8 класу (вчитель – Слишик О.М.) яка посіла ІІ місце у  ІІ (районного) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології.

 

 

 

 Вітаємо учнів нашої школи, які стали переможцями ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури з трудового навчання: обслуговуюча праця

 

2 грудня 2017 року на базі навчально-виховного комплексу «Генічеська школа I-III ступенів № 3 - дошкільний навчальний заклад» Генічеської районної ради відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури та трудового навчання.

Вітаємо Драмарецьку Дар’ю ученицю 11 класу (вчитель – Конопелько С.В.), яка посіла ІІІ місце з української мови та літератури та Масюліс Лоліту, ученицю 8 класу (вчитель – Поплетєєва Л.О.) з трудового навчання: обслуговуюча праця у ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

 

 

Переглядів: 314 | Додав: mag_8_7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]