18:42
НЕЗВИЧАЙНИЙ ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР

НЕЗВИЧАЙНИЙ ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР

пройшов 28 травня  у Стокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Незвичайний тому, що за 92-річну  історію існування закладу у 2016 році всього 2 випускники одержали документ про здобуття середньої освіти. І тому, що навчалися учні один  за індивідуальною, а другий -   екстернатною формою.

    Хвилювалося село – чи буде традиційний ний випускний бал, непокоїлися рідні– у якому форматі він проходитиме, навіть погода не могла визначитись: приголубити сонечком чи охолодити травневим дощем. Проте  пролунали чарівні звуки прощального вальсу, і на шкільному подвір'ї, де зібралося сила-силенна стокопанців і гостей, розпочався останній випускний вечір -  прощання зі школою Яхно Тетяни. Організатор свята Слишик Оксана Миколаївна гостинно запрошувала до слова сільського голову Дядюшеву З.А., депутата районної ради Тарасюка В.О., директора школи Конопелько С.В.,  учителів, батьків, друзів, вихованців дитячого садочка «Ягідка» з їхньою вихователькою Шпаковою Н.Т. та мамами. З теплом і любов'ю,  гордістю і тривогою в голосі вітали свою випускницю. Звучали щирі побажання, слова-настанови для тієї, хто протягом 11 років був відмінником навчання, переможцем Всеукраїнських, обласних, районних конкурсів, олімпіад, змагань, справжнім палким патріотом свого села і рідної школи. Бо коли постав вибір: навчатися у повному 11 класі іншого навчального закладу чи одній – у своєму, вона обрала другий варіант. І не тому, що злякалася, ні! А для того, щоб довести в першу чергу собі і всім оточуючим: якість освіти не залежить від кількості дітей у школі, індивідуальної чи екстернатної форми навчання. І розвіяти модний на сьогоднішній день міф про те, що маленька сільська школа неспроможна у повному обсязі надати освітні послуги, як того вимагає держава. Високий рівень Тетяна підтвердила на ЗНО-ДПА: українська мова - 10, історія України – 10.  Вона твердо налаштована досягти поставленої мети, з любов'ю пронести через усе життя тепло батьківської хати, рідної школи, улюбленого села.

Тож у добру путь, наше маленьке-доросле пташеня! Хай здійсняться усі твої мрії! Хай процвітає і розвивається наше рідне село! Хай завжди лунає веселий дзвінкоголосий сміх малюків і живе школа!

 

Переглядів: 463 | Додав: svetlanakonopelko | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]