20:46
Декада історії в школі

Немає потреби вичерпувати весь предметдосить пробудити думку.                                                         Монтеск'є

З метою виховання патріотизму та інтересу учнів до предмету історії, в школі організовано історичну декаду, яка охоплює період з 7 по 20 травня 2013 року.  В рамках декади вчителями історії заплановано і проведено заходи:

   







Учні 5 – 11 класів створили спільний проект «З Великою Перемогою від щирого серця!». В підготовленій стіннівці розміщено привітання ветеранів Великої Вітчизняної війни та працівників тилу. Учні та вчителі школи  вшанували пам'ять старшого покоління авторськими віршами.    

Найкращі малюнки учнів 1 – 4 класів ввійшли до стіннівки «Хай завжди буде сонце!». Ці дитячі роботи майстерно і по-дитячому наївно і яскраво виконані олівцями і фарбами.


Випускники школи, учні 11 класу, провели зустріч «Зі святом, ветеран!». Вони відвідали Кобиляцьку Параскеву Семенівну  8 травня, напередодні Дня перемоги, привітали жінку.


13 – 15 травня учні школи «сушили мізки» над інтелектуальними конкурсами у вигляді шарад, гри «третій - зайвий», кросвордів тощо, які підготували для них вчителі. Саме за ці, вірно виконані завдання, інтелектуали отримали подяки і сертифікати на право високого балу (поточної оцінки) з історії.


17 травня шести і семикласники зустрілися в рицарському поєдинку. 

Їх об'єднала навчальна гра «Ключі від форту Баярд». Хлопці і дівчата опинилися в Середньовіччі та проявили себе в ролі рицаря і дами.

         

   Яскравим підсумком декади стала гра «Хлопці чи дівчата?». І хоч команді дівчат не вдалося вибороти перемогу, та все ж гарний настрій і спогади залишилися в усіх учасників цієї інтелектуальної гри.





Переглядів: 688 | Додав: admin | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]