Ось і закінчився «сезон» шкільних предметних олімпіад 2019, у якому активну участь узяли і учні Стокопанівської ЗОШ. Переможці шкільного етапу мали змогу показати свої знання у ІІ районному турі. Цьогоріч троє учнів захищали честь нашого навчального закладу. Маємо непогані результати: Бакляк Євгенія, учениця 9 класу, посіла почесне ІV місце в олімпіаді з німецької мови (вчитель Ющенко А.В.). Яковенко Карина, учениця 8 класу, здобула VІ місце у олімпіаді з історії (вчитель Деркач Л.Г.).
     Та найбільшою гордістю нашої школи стала учениця 8 класу Шкапяк Вікторія, яка взяла участь у трьох олімпіадах – з географії, біології та української мови і літератури. Учениця виборола два призових місця: ІІІ місце – з біології (вчитель Слишик О.М.) і ІІІ місце – з української мови та літератури (вчитель Ющенко А.В.).

      Бажаємо нашим учням успіхів та наснаги для дос ... Читати далі »
Переглядів: 194 | Додав: mag_8_7 | Дата: 26.12.2019 | Коментарі (0)

      У День святого Миколая 19 грудня 2019 року у Генічеській мистецькій школі Генічеської районної ради відбулася церемонія нагородження обласними преміями переможців обласних конкурсів  здобувачів освіти «Учень року» та серед вчителів закладів загальної середньої освіти «Флагмани шкіл Херсонщини».   
      Нашу школу представляли вчитель біології та екології Слишик Оксана Миколаївна та учениця 8 класу Шкапяк Вікторія Олегівна. Ми вітаємо наших переможців та бажаємо подальших успіхів!
Переглядів: 230 | Додав: mag_8_7 | Дата: 21.12.2019 | Коментарі (0)

       Мабуть немає такої людини, яка б не чекала з нетерпінням Дня Святого Миколая, що вже говорити про дітей. Щороку 19 грудня учні Стокопанівської школи, а також вихованці дитячого садка «Ягідка» очікують на прихід бажаного гостя. Учні 6-9 класів підготували для малюків театралізовану виставу «Світом Миколай мандрує», в якій повеселили юних глядачів і янголи, і чортенята. Звичайно, що завітав на захід Святий Миколай, який благословив дітей. Завершилось дійство врученням подарунків. Задоволеними залишились всі – і юні глядачі, і юні актори, а на завершення свята всі  отримали солодощі. Вітаємо всіх зі святом і бажаємо, щоб Святий Миколай оберігав ваші душі і серця!
... Читати далі »

Переглядів: 208 | Додав: mag_8_7 | Дата: 20.12.2019 | Коментарі (0)

    З 15 жовтня по 15 грудня 2019 року проведено конкурс журналістських творів «Погляд юних», присвячений 75-річчю створення Херсонської області, в якому активно та результативно прийняли участь учні нашої школи!
     Вітаємо з перемогою в номінації «Стаття»:
І місце – Яковенко Карину, ученицю 8 класу, керівник Ющенко А.В.;
     В номінації «Есе»:
ІІІ місце – Шкапяк Вікторію, ученицю 8 класу, керівник Дороховська М. Ф.

Переглядів: 186 | Додав: mag_8_7 | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

      Щорічно в Стокопанівській школі проходить Тиждень права. Цього року він відбувався з 9 по 13 грудня. Вчителем історії та правознавства було організовано та проведено низку заходів, а саме: 9 грудня - брифінг «Історія створення, зміст та історичне значення Конституції П. Орлика»; 10 грудня - всеукраїнський урок права «Ти - людина, значить маєш право» для учнів 9 класу; 10 грудня - засідання круглого столу «Декларація прав людини 1948 року»; 11 грудня - диспут «Перша Декларація прав людини і громадянина 1789 р»; 12 грудня - вікторина «Декларація прав дитини»; 13 грудня - інтерактивна вправа «Я маю право на…». Завершився тиждень права нагородження найактивніших учасників.
... Читати далі »
Переглядів: 184 | Додав: mag_8_7 | Дата: 15.12.2019 | Коментарі (0)

    Щороку перед найочікуванішим святом всіх дітей – Новим Роком – учні Стокопанівської школи беруть участь в екологічній акції «Букет замість ялинки». Різноманітними були ялинки цього року: яскравими,
оригінальними. Робили їх учні під керівництвом класних керівників, а учням молодших класів допомагали батьки. Постаралися і вихованці гуртка «Чарівниця», які виготовили дивовижні топіарії. А найголовніше - продемонстрували власну фантазію та довели, що святковий настрій можна створити власноруч з підручних матеріалів. Дякуємо всім, хто взяв участь у цій акції!
Колективна робота учнів 1 класу
Робота учня 1-го класу Масюліса Д.

... Читати далі »
Переглядів: 225 | Додав: mag_8_7 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

6 грудня 2019 року у Стокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів 8-9 класів було проведено урок-диспут «Гідність у дії», приурочений до Міжнародного дня боротьби з корупцією. Учнями були розглянуті важливі питання: що таке гідність взагалі, якою вона може бути, гідність у дії. Обговорили поняття «корупція», «корупційний ланцюг», переглянули відеопояснення цих понять. Визначили без чого неможлива гідність. Останнім завданням було написання листа собі майбутньому, в якому висловлювались ідеї та поради як стати
гідним. Урок-диспут підсумували основними принципами гідності:

1. Кожна людина має право на гідне життя

2. Гідне життя означає можливість реалізувати свій потенціал, що має підкріплюватися гідною медичною допомогою, освітою, заробітком і почуттям безпеки

3. Гідність означає свободу вибору й дій і повагу до цих прав

4. У своїх діях ми повинні керуватис ... Читати далі »
Переглядів: 221 | Додав: mag_8_7 | Дата: 09.12.2019 | Коментарі (0)

    З метою активізації військово-патріотичного виховання учнівської молоді, підвищення престижу служби у Збройних Силах України у Стокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені заходи в рамках с з 06 листопада по 06 грудня 2019 року. Заходи були різноманітними та цікавими. 1-4 класи разом з класними керівниками організували та провели урочисту лінійку "Герої сьогодення"; створили святковий колаж "Зі святом, захисники!"; організували виставку малюнків "Збройні Сили України - наша гордість" провели флешмоб «Зростаємо мужніми!». Учні 5-9 класів також не залишились осторонь. 05 грудня між 6 і 9 класами вчитель фізкультури Деркач І. В. провів волейбольні змагання. Класний керівник 9 класу Ющенко А. В. провела спортивно-розважальний захід «Вірні сини Батьківщини», під час якого хлопці вчилися надавати першу допомогу та справлялися з різноманітними завданнями. Що ж, ми приєднуємося до привіт ... Читати далі »
Переглядів: 197 | Додав: mag_8_7 | Дата: 07.12.2019 | Коментарі (0)

     В листопаді цього року в рамках відзначення Всесвітнього дня філософії за регламентом ЮНЕСКО кафедрою культурології та філософії НУ «Острозька академія» було організовано Всеукраїнський конкурс філософського есе, який було присвячено філософським пошукам і поглядам Герберта Маршелла Каклюена - канадського філософа, філолога, літературного критика, дослідника впливу медіа на аудиторію в процесі комунікації.
     Учениця 9 класу Бакляк Євгенія разом з керівником роботи Дороховською М. Ф. взяли участь у написанні філософського есе за темою «В сучасному світі виховувати – значить виробляти несприйнятливість до телебачення». І хоча Євгенія не зайняли призове місце, але все одно певні успіхи є – з 30 можливих балів вона отримала 22. Це був її перший досвід у написанні есе на філософську тематику. Віримо, що він буде їй корисним для подальшої роботи у ... Читати далі »
Переглядів: 215 | Додав: mag_8_7 | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

      Щорічно 1 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день боротьби
зі СНІДом. Не залишилися байдужими до цієї глобальної проблеми учні 6-9
класів Стокопанівської школи. Під керівництвом класного керівника 8 класу
Дороховської М. Ф. вони взяли участь у тренінговому занятті «СНІД. Знати,
щоб жити». Були обговорені важливі питання – шляхи передачі ВІЛ/СНІДу
та профілактика цього захворювання. Моделювання ситуацій, які можуть
трапитися в подальшому житті допомогло усвідомити, як потрібно поводити
себе, щоб попередити захворювання та як поводити себе поряд з людьми, які
можуть бути хворими на ВІЛ. Закінчилось тренінгове заняття переглядом
соціальної реклами, всі учасники тренінгу об’єдналися у думці, що завжди
потрібно бути толерантними та підтримувати тих, хто опинився у важкій
ситуації.
... Читати далі »
Переглядів: 199 | Додав: mag_8_7 | Дата: 02.12.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 22 23 »